«Ey iman gətirənlər! Qadınlara zorla (və onlara narahatlıq torətməklə) varis cıxmaq sizə halal deyildir!...».(Nisa suresi. 19-cu aye.)
Cümə günü, 2024-03-29, 11:57 AM
[ New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Forum » Islam » Muxtelif melumatlar » Ferz et ki,oldun...
Ferz et ki,oldun...
KubraZDate: Bazar ertəsi, 2013-05-27, 10:04 AM | Message # 1
Sergeant
Group: Istifadeci
Messages: 25
Reputation: 0
Status: Burda deyilem
Birl olan,Ondan ustun hec ne olmayan,sonsuz ezemet sahibi,hokmu geri cevrilmeyen,sonsuz boyukluk ve ucaliq sahibi Allaha hemd olsun.
Allah bizi imtahan ve tecrube ucun yaradib.Cennet ve Cehennemi bizim ucun hazirlayib.Isin ciddi ve onumuzdeki tehlukenin boyuk oldugu haqda bize xeberdarliq etmisdir.Agli olan ve dusunen insan son mekaninin hara ve aqibetinin nece olacagini oyrenene qeder konlu qiriq olmalidir.Cunki Rebbine usyan etdiyi anlar ve Onun emrlerine qarsi cixdigi vaxtlar olmusdur.Yasadigi omur boyu defelerle Allahin qezeb ve raziligini qazanmisdir.Heyatinin bu ikisinden hansi ile noqteleneceyini ve son aqibetinin nece olacagini bile bilmez.Buna gore de Allah qatindaki halinin nece olacagini bilinceye qeder qaygisi boyuk,uzuntusu uzun,sixintisi ise siddetli olmalidir.
Uguru Allahdan iste.Gunahlarinin bagislanmasini Ondan gozle.Her isde Ondan yardim iste.Rebbinin emr ve qadagalarina qarsi cixmis ve usyaninla Onun qezeb ve ezabina layiq olmusken nece sevine bildiyine qorxu ve urpentinin konlunden nece eksildiyine heyret edirem.Bil ki,caresiz olum sixintilari,agrilari,cirpinislari ve serxoslugu ile bir gun seni de haqlayacaqdir.Gec-tez reallasacagi
ucun bunu ele indiden olmus kimi qebul et...


Message edited by KubraZ - Bazar ertəsi, 2013-05-27, 10:16 AM
 
Forum » Islam » Muxtelif melumatlar » Ferz et ki,oldun...
  • Page 1 of 1
  • 1
Search: